Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 19 чоловік

Новорічне відлуння добрих сердець!

Дата: 29 грудня 2018 о 19:03, Оновлено 29 грудня 2018 о 23:26
Автор: Коваль О. А.
207 переглядів

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового Року. Ялинка, подарунки, здійснення мрії, святковий настрій - із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.
Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання, воно обов'язково здійсниться. Існує думка: як зустрінеш свято Нового Року, так його і проведеш.

Не обминув радісний  святковий настрій і Петрашівську загальноосвітню школу І – ІІІ ступенів. Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їхніх  серцях віру в чудеса. А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються кожної секунди. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, яскраво-казковими новорічними костюмами та, звичайно ж, веселим хороводом навколо красуні-ялинки. Чекали і дочекались! Напередодні канікул у школі відбулися Новорічні свята для учнів початкової школи та учнів 7-9 класів.

Разом з учнями 1-6 класів усі гості в пошуках Снігуроньки відправились в захоплюючу подорож і побували в казковому лісі, підводному королівстві Нептуна, в гостях у Снігової королеви та Аладдіна, відвідали підприємливу Бабу-Йожку та знайшли Снігуроньку в лігві розбійників. На свято завітали веселі цигани та розвеселили усіх присутніх запальним танцем та передбаченням майбутнього. Діти отримали багато незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів, співали, танцювали, проявили уважність та  ерудованість у вікторинах.

  

  

 

  

  

Директор школи Коваль О.А. привітала учнів, батьків, колег та гостей свята з наступаючими святами, розповіла про проведені передноворічні акції «Новорічні подарунки для воїнів-захисників» та «Збережемо ялинку», а ще привітала Семчука Олега, учня 9 класу, з перемогою в ІІ турі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, на якій здобув диплом І ступеня.

  

Учні старшої школи підготували новорічні вистави. Семикласники презентували виставу «Стецькові женихання», а учні 9 та 8 класів – «За двома зайцями». Чудова атмосфера панувала в залі, своїм артистизмом герої полонили глядачів і подарували усім веселий настрій.

  

 

  

Створенню святкового настрою сприяли  чудово оздоблені класні кімнати, хол, святкова зала, в яких з'явилися  ялинки, новорічні букети, витинанки, гірлянди, а також новорічні газети з листівками- привітаннями.  Все це своїми руками виготовили учні під час проведення акції «Новорічна майстерня». Гості свята могли поділитися своїми враженнями від побаченого та пропозиціями на  дошці під назвою «Залиште свій святковий відгук».

                                             

А яке ж свято без подарунків?  Під кінець свята всі учні знайшли їх під новорічною ялинкою. Про забезпечення школи подарунками подбали Зублевичі Іван Станіславович та Мирослав Іванович. А ще вони придбали новорічні костюми Діда Мороза та Снігуроньки.

Сподіваємось, що цей святковий настрій у дітей залишиться надовго!

Тож свято було яскравим, урочистим  та веселим. Хай надія і віра в себе і свої сили надихає на здійснення найзаповітніших ваших мрій. Нехай збудеться все задумане, а 2019 рік стане таким, яким ми хочемо його бачити. Зустрічаючи Новий рік, побажаємо один одному любові та віри в себе і в процвітання нашої країни. Подаруємо найдорожче, найцінніше – любов і тепло наших сердець, увагу і турботу наших близьких, аби в новому році щасливих людей стало більше.

Бажаємо всім вам, аби новий рік приніс мир, спокій, справедливість та здоров'я, радість і впевненість у завтрашньому дні.

Успіхів вам, щастя і благополуччя!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.